Grafisch ontwerp

Je bedrijf wordt op zoveel verschillende manieren gepresenteerd; van de website tot de Facebookpagina en van de schermen bij de receptie tot de visitekaartjes.

Alles dient jouw merk te ademen; de concepten, Visuals voor pitches en presentaties, je logo, huisstijl en website. Maar ook het bedenken en ontwerpen van een complete marketingcampagne. Zowel online als offline; oftewel: voor print en web.

Mooie dingen maken, dat is leuk om te doen! Grafisch ontwerp is veel meer dan alleen het ontwikkelen van een mooi visitekaartje of een mooie PowerPoint-presentatie in elkaar zetten. Het vertelt en versterkt namelijk het verhaal van jouw onderneming. Daarbij is het belangrijk dat je dit consequent naar buiten brengt, zowel on- als offline.

Een grafisch ontwerp is toepasbaar bij al jouw uitingen; denk hierbij aan een brochure, een beeldscherm dat bij de receptie hangt en bezoekers informeert, een PowerPoint-presentatie voor potentiële klanten of een flyer met relevante informatie.

Online
Maar er is meer; ook Online ontwerp heeft aandacht nodig! Jouw Facebookpagina, LinkedIn-bedrijfsprofiel en Instagram-content verdienen datgene dat past bij de boodschap en de doelgroep én zijn weer herkenbaar voor jouw onderneming.

Zo’n consequente aanpak zorgt ervoor dat de doelgroep jouw merk, dienst of product herkent. Deze herkenning zorgt op zijn beurt weer voor klantenbinding én klantvertrouwen. Iets wat van groot belang is voor het succes van jouw onderneming.

Benieuwd wat grafisch ontwerp voor jou kan betekenen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken